2011年1月23日星期日

我和山下智久有個約會

對山下智久的第一印象, 是從日劇<野豬大改造>, 一開始是討厭這個角色的..."點解呢個男仔好似冇喱腰骨架, 佢係唔係high左嘢?" XD

但是, 越看就越喜歡他!

而之後的<欺詐獵人>, 簡直就是他的型男魅力大爆發! 足以"殺死"所有年齡層面的女性了!更有人把他比喻為"木村拓哉的接班人"~之後他又再拍了好幾套電視劇, 收視也不錯的!

這位型男現在要來香港開演唱會了, 所有他的粉絲都感到興奮莫名! 也是因為興奮, 所以很多朋友都買多了票......驚死d朋友冇得睇......

演唱會在下星期日, 還有一個星期就到了! 時間為下午3點或8點, 地點在九展。各位, 你們認識他嗎? 我誠邀你也來參與這個「約會」! Section4的位置, 原價$880, 我願意$800 賣出去, 只希望到時場館不會剩下一個空位!


請留言給我吧~

3 則留言:

Hana 說...

嘩!好耐冇'見',火女近排幾好嗎?

火女 說...

yeah! 娜姐姐~

係好耐冇'見'了! 我好好,因為忙所以少左上來......

Madamoiselle Petite*婉兒 說...

Haven't seen you for ages! How are you? xxxx